Dječji rođendani

Mi smo najtraženiji HR zabavljači. Dolazimo na svaki objekt na području cijele HR. Putujemo od Zagreba do mjesta na kojem na kojem Vaša djeca slave rođendan. Imamo više od 60 usluga u ponudi. Ovdje Vam nudimo najtraženije usluge za dječji rođendan u formi nekoliko atraktivnih paketa. Svaki od njih Vi možete prema svojoj želji dodatno preoblikovati.

Dječji rođendani Petrinja

Udaljenost od Zagreba do Petrinje su 50ak kilometara. Doći ćemo k Vama i razveseliti djecu. Budući imamo dosta sadržaja za djecu, izdvojit ćemo nekoliko koje su naši korisnici do sada najviše koristili.

MAĐIONIČAR VLADIMIR, najtraženiji HR mađioničar kojeg klinci gledaju na malim ekranima RTL Kockice u seriji ” Čarobni štapić.  Službeni web je ovdje

Animatori za djecu koji imaju kreativne igre i sadržaje koje donose na rođendan, opis je ovdje

Pravi FACE PAINTING. Zašto kažemo pravi? Zato jer radi jedna od najboljih HR umjetnica, a nikako student koji kupi vodene boje i flomastere i preko šablone da crta po licu djeteta. Pogledajte našu originalnu uslugu ovdje

Trebate li neku dodatnu uslugu još koja nije u paketu? Nije nikakav problem. Pogledajte u izborniku na Ponuda usluga…zasigurno ćete pronaći što tražite. U koliko nije nešto navedeno, ne brinite. Nazovite nas na +385 91 252 12 92 ili pošaljite e-mail i navedite što točno tražite, a mi ćemo pronaći to za Vas.

Cijena usluge je na upit, jer dolazimo iz Zagreba do Petrinje održavati dječji rođendan. Javite nam se s povjerenjem i postanite i Vi zadovoljan korisnik.

Ivana V. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Vrhunski odrađen rođendan u Petrinji. Puno hvala

Dragan L. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Dođite nam opet u Petrinju. Jako dobro ste zabavili djecu. Preporučam Vas i dalje.

Zlatko R. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Najbolji rođendani po komentarima djece i nas. Jako dobro imate sve posloženo

Višnja U. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Odlično! Nikada nismo imali bolj i ljepši rođendan nego s Vama. Vidimo se u Petrinji.

NAZOVI SADA!