Dječji animatori. Animatori za djecu

Dječji animatori. Animatori za djecu su obavezan i nezaobilazan sadržaj za sva dječja događanja. Proslava dječjeg rođendana, krstitke, dječje kreativne radionice…animatori su uistinu potrebni. Puno puta ćete čuti kako su dječji rođendani fantastično protekli, jer je cijeli program bio savršeno kooridiniran, a djeca pritom nisu napravila nikakav nered.

 

Dječji animatori. Animatori za djecuTko su dječji animatori?

Dječji animatori su provjerene mlade osobe s bogatim radnim iskustvom koji će dječji rođendan ili zabavu Vašeg djeteta upotpuniti kvalitetnim sadržajnim programom s ciljem odlične zabave. Animatori nisu studenti koji se ovim poslom bave tek tako da imaju za džeparac. Radimo jedino sa stručnim i educiranim kadrom koji ima završen fakultet te minimalno 2 godine aktivnog radnog iskustva. Vrlo bitno je da nam se napomene uzrast i broj djece kako bi što adekvatnije i bolje mogli oformiti tim s određenim brojem animatora koji će doći na dječji rođendan Vašeg djeteta. Obično se prakticira da jedan animator je optimalan za 10-12 djece.  U koliko se radi o većem broju djece svakako preporučamo da uzmete proporcionalno i veći broj animatora. Duljina trajanja programa vrlo je često pitanje kod dogovora oko programa.  Naše iskustvo je da animator dođe 10-15 minuta ranije na dječje događanje (rođendan, krstitke, event…) te zajedno s domaćinom dočekivao goste te imao momentalno upoznavanje sa sadržajima koje će prirediti tijekom događanja. U koliko se radi o dječjem rođendanu, obično se animator zadržava oko 180 minuta (3 sata).

Koliko dugo animatori za djecu ostaju na zabavi?

U koliko želite da animatori za djecu budu dulje, svakako nam napomenite kako bi mogli prilagoditi druge obveze istih. Od rekvizita za igru i zabavu animatori donose osnovne stvari. Animatori će svojim rekvizitima za igru pridobiti pažnju djece s obzirom na poznavanje rada i protokola. U koliko Vi imate neku određenu želju da Vaše dijete želi nešto posebno potrebno je tijekom rezervacije usluge to naglasiti kako bi animator došao kompletno spreman.

Rekviziti za igru

Igre koje animatori za djecu donose na rođendan su uvijek poznati djeci. Ovisno o mjestu održavanja dječjeg rođendana, pa i prema uzrastu djece  igre mogu biti društvene s edukativno didaktičkim elementima (popularne kutije i kompleti igara), sportske igre (lopte, vijače za preskakivanje, vreće za skakanje, frizbi tanjuri, ping pong loptice, tenis loptice, lopte na napuhavanje…), a u koliko se radi o programima za malu djecu tada preferiramo više kreativne igre (crtanje, slaganje mozaika, puzzle, mini kreativne radionice…). Ako Vi naglašavate da Vaše dijete ili neka grupa djece preferira neke specifične igre svakako je bitna ta informacija kako bi što kvalitetnije unaprijed mi mogli osigurati kako bi ispunili očekivanja.

Animatori za djecu NE preuzimaju odgovornost za sigurnost djece. Neophodno je da su roditelji u blizini!
Cijena usluga animatora za djecu se računa na sljedeći način:
Zagrebačko područje, 2 sata (120 min) su 700 Kuna, a svaki sljedeći je samo 200 Kuna. Dolazak van Zagreba (Samobor, Sv. Nedelja, Zelina, Zaprešić…) se dodatno naplaćuje. Naknada za otkazivanje usluge animatora je 400.00 Kuna.

dječji rođendani za bebe
Dodaci za dječji rođendan
Animatori za djecu
Animatori za djecu
Animatori za djecu
Animatori za djecu

⭐⭐⭐⭐⭐

Djeca su bila oduševljena i velika i mala. Svaki uzrast djeteta se našao u svemu što je ponudila animatorica. Sve pohvale njoj i njezinoj kolegici koja je uljepšala djećicu. HVALA!😃 Iznadprosječna usluga
Mama Kristina H. iz Dugog Sela

⭐⭐⭐⭐⭐

Izvrsna usluga. Sviđa mi se kako je gospođa ili gospodična to odradila. Vrlo spretno i domišljato.
Mama Karla iz Velike Gorice

⭐⭐⭐⭐⭐

Super animacija i zabava za djecu. Vrlo fer i korektno odrađeno. Preporuka i drugim roditeljima.
Mama Sanja iz Zaboka

⭐⭐⭐⭐⭐

Sve je bilo odlično, djeca preazadovoljna, a roditelji jos vise :)) za svaku ste preporuku.
Iznadprosječna usluga
mama Marija M.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jako brzo sam s ovom firmom dogovorio uslugu. Vrlo profesionalno. Isto tako je odrađena usluga animacije djece..
Mama Marinela iz Samobora

⭐⭐⭐⭐⭐

Nisam ni znala da postoji ovako dobra usluga. Prvi, ali ne i posljednji puta da smo koristili. Pohvala ekipi rodjendani.hr
Mama Lucija iz Siska

⭐⭐⭐⭐⭐

Dobar dan, Vaša usluga animacije je pomogla meni i drugim roditeljima da u miru se podružimo, a da se djeca super zabave. Preporuka svima!
Mama Anka iz Bregane

⭐⭐⭐⭐⭐

Odlično odrađeno. Jako mi se svidjelo to što me animatorica nazvala i dogovorila samnom oko detalja. Dosta pomaže da se složi bolji rođendan-
Mama Iva iz Vrbovca

⭐⭐⭐⭐⭐

Animatorica je jako simpatična i draga. Vrlo pristupačna i jako se brzo prilagođava okonostima. Djeca jesu živahna, ali sve je super bilo. Pohvala i preporuka.
Mama Sandra iz Zagreba

Usluga koja nije u potpunosti plaćena najkasnije 24 sata prije dogovorenog termina se automatski otkazuje s naše strane!

Koristili ste našu uslugu? Želite svoje dojmove podijeliti s drugim roditeljima? Upišite svoj komentar u 2 rečenice, pr. što Vam se posebno svidjelo, da li ste zadovoljni, koliko bi zvjezdica dali za uslugu, da li bi preporučili…umjesto punog imena i prezimena napišite samo pr. Mama/Tata (Vaše ime) iz Zagreba… Vaši podaci ne budu javno prikazani. Kliknite na Kontakt

Samo za korisnike naših usluga!

Animatori za djecu na rođendanu

Animatori za djecu
Animatori za djecu

✓ Animatori za djecu dolaze na Vaš poziv
✓ Dolazak 15 min prije dogovorenog termina
✓ Donose osnovne rekvizite za igru
✓ Svaki animator specijaliziran je za određene dobne skupine
✓ Trajanje prema Vašoj potrebi (1 sat, 2 sata, 3 sata…)
✓ 2 sata (120 min) su 700 Kuna, a svaki sljedeći je samo 200 Kuna
✓ Dolazak u gradu Zagrebu je besplatan

✓ 1 animator je optimalan za 10-12 djece SLIČNOG UZRASTA.

Primjer 1: Djeca su 4-6 godina i  približno bude do 15 djece. Jedan animator može kvalitetno odraditi program.

Primjer 2: Djeca su od 3-12 godina. Potrebna neophodno 2 animatora. Jedan za manju djecu od 3-6  god, a drugi za djecu od 7-12 god.  Razlog toga je da djeca od 4 god i djeca od 10 ili 12 god ne mogu jednako pratiti isti sadržaj.

✓ Animator ne preuzima odgovornost za djecu, već je potrebno da roditelji budu u neposrednoj blizini!
✓ Svaka osoba koju angažirate preko nas posjeduje valjanu Covid19 potvrdu.

Trebate li dodatnu uslugu uz animatora? Možda dvorac na napuhavanje, face painting ili mađioničara? Imamo u ponudi.

🎥 VIDEO vel. 11 MB! Animatori za djecu od 5-8 godina. Rođendan na otvorenom prostoru... 🎥 Kliknite za video

Kada nam se javite potrebno nam je reći

✓ koliko OKVIRNO bude djece
✓ koliko vremenski trebate za koji datum i od koliko sati

Animatori za djecu

⭐⭐⭐⭐⭐

Animatorica je odlična. Fantastično se snašla s djecom, igre super, vrlo komunikativna i pristojna. Sve preporuke.
Mama Ana iz Zagreba

⭐⭐⭐⭐⭐

Super animacija i zabava za djecu. Vrlo fer i korektno odrađeno. Preporuka i drugim roditeljima.
Mama Sanja iz Zaboka

⭐⭐⭐⭐⭐

Iznad svakog očekivanja. Super odrađeno. Jako smo svi zadovoljni, a posebno djeca. Upravo sam to tražila i dobila. Najbolji ste.
Mama Vinka iz Zagreba

⭐⭐⭐⭐⭐

Odlično odrađeno. Jako mi se svidjelo to što me animatorica nazvala i dogovorila samnom oko detalja. Dosta pomaže da se složi bolji rođendan-
Mama Iva iz Vrbovca

Nazovi!