Dječji rođendani | Paket za dječji rođendan

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Dječji rođendani KARLOVAC  ili bilo koja lokacija u Hrvatskoj!

Dječji rođendani

Mi smo najtraženiji HR zabavljači. Dolazimo na svaki objekt na području cijele HR. Putujemo do mjesta na kojem na kojem Vaša djeca slave rođendan. Imamo više od 60 usluga u ponudi. Ovdje Vam nudimo najtraženije usluge za dječji rođendan u formi nekoliko atraktivnih paketa. Svaki od njih Vi možete prema svojoj želji dodatno preoblikovati na način da pojedinu uslugu zamijenite s drugom ili totalno eliminirate.

Trebate li uslugu u nekom drugom gradu? Stižemo 🚗

DARUVAR 💥 ZAGREB 💥KUTINA 💥NOVSKA 💥 KARLOVAC 💥 VIROVITICA 💥 KRAPINA 💥 SISAK 💥 VARAŽDIN 💥 KOPRIVNICA 💥 VRBOVEC 💥 BJELOVAR 💥 KRIŽEVCI 💥 JASTREBARSKO 💥 ZELINA 💥 PETRINJA

Dječji rođendani Karlovac

Udaljenost od Zagreba do Karlovca su oko 50 kilometara (jedan smjer). Doći ćemo k Vama i razveseliti djecu. Budući imamo dosta sadržaja za djecu, izdvojit ćemo nekoliko koje su naši korisnici do sada najviše koristili.

Ne može biti slučajnost da je Vladimir najtraženiji hrvatski mađioničar koji ima vlastite emisije i rubrike na državnoj televiziji, da dulje od 30 god je najuspješniji HR mađioničar. Tog mađioničar kojeg klinci gledaju na malim ekranima RTL Kockice u seriji ” Čarobni štapić.  Službeni web je ovdje

Animator Vas nazove prije rođendana. Donosi svoju opremu za rad koja je prilagođena uzrastu djece. Dolazi na Vaše događanje 10-15 min ranije. Jamčimo kvalitetu! Animatori za djecu koji imaju kreativne igre i sadržaje koje donose na rođendan, opis je ovdje

Mnogi pokušavaju kopirati našu uslugu. Nama je sigurnost djece na prvom mjestu, stoga koristimo najkvalitetnije boje koje neće uzrokovati alergijske tegobe na koži lica. Svaka boja ima deklaraciju kao kozmetički proizvod. Vidi se država podrijetla, do kada je rok valjanosti i sastav. Baza je voda stoga se boja skida vlažnim maramicama i običnom vodom. Pravi FACE PAINTING. Zašto kažemo pravi? Zato jer radi jedna od najboljih HR umjetnica, a nikako student koji kupi vodene boje i flomastere i preko šablone da crta po licu djeteta. Pogledajte našu originalnu uslugu ovdje

Trebate li neku dodatnu uslugu još koja nije u paketu? Nije nikakav problem. Pogledajte u izborniku na Ponuda usluga…zasigurno ćete pronaći što tražite. U koliko nije nešto navedeno, ne brinite. Nazovite nas na +385 91 252 12 92 ili pošaljite e-mail i navedite što točno tražite, a mi ćemo pronaći to za Vas.

Cijena usluge je na upit, jer dolazimo iz Zagreba do mjesta održavanja dječjeg rođendana. Javite nam se s povjerenjem i postanite i Vi zadovoljan korisnik.

Slavica I. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

U Karlovcu na dječjem rođendanu kada ste bili ostali su snažni dojmovi. Roditelji su me pitali kako smo upravo do Vas došli, jer ste pokazali iznad očekivanja znanje, kvalitetu rada. Puno hvala – opet Vas zovemo.

Danijela P. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Predivan rođendan za djecu u Karlovcu je iza nas zahvaljujući rodjendani.hr ljudima. Svatko je od Vas toliko poseban da bih voljela svaku zabavu s Vama imati. 

Lorena Š. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Ne znam kojim riječima da pohvalim rad. Face painting koji sam kupila i animatora za djecu bili su fantastični. U Dugoj Resi i danas se govori o rođendanu kojeg sam preko Vas osigurala djeci, ali tu ne stajemo. Vidimo se u travnju opet kada mi mlađe dijete ima rođendan.

Marjana E. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Želim preporučiti svim roditeljima da slobodno i bez straha rezerviraju rođendan preko www.rodjendani.hr koji su odlični! Dovoljno je da pošaljete upit ili im se javite, sve vam jednostavno objasne, preporuče i odrade super rođendan. Mi smo u Karlovcu i bolje od njih nema nigdje definitvno.