Face painting oslikavanje lica

Face painting oslikavanje licaFace painting oslikavanje lica nije nova usluga u našoj ponudi. Posebnost je to što cijeli projekt oslikavanja lica rade talentirane i vrlo skromne umjetnica iz Tajlanda. Rad na najvišem nivou kvalitete i perfekcionizma kojega posjeduju. Njihovo umijeće u radu pretvara doslovce lice, vrat ili ruku u slikarsko platno, u svega nekoliko minuta nastaju prava umjetnička dijela.

Ovu umjetnost grade i unaprjeđuju cijeli život.  Svaki rad je malo remek dijelo koje ostavlja osmijeh na licu nacrtane osobe i nakon što se boja skine. Do sada su svi naši klijenti bili impresionirani postignutim radom te uvijek uputili najljepše komplimente.

Slobodni smo reći da su djeca najiskrenija i najzahtjevnija publika. Kako bi im olakšali u odabiru imamo katalog s unaprijed pripremljenim slikama i materijalima.
Imamo svaku tematiku. Štrumpfovi, Hello Kitty, Batman, Spiderman, Batman, Hulk, a tu su i prema dječjim željama moguće sve kombinacije izrade od cvjetova , leptirića…Šablone NE koristimo, već se sve radi originalnom tehnikom.

Pogledajte galeriju naših radova face painting za dječji rođendan, kliknite OVDJE

Boja za face painting

Nekoliko informacija o boji i opremi koju koristimo. Boja koju koristimo je od svjetski poznatog i renomiranog proizvođača iz Australije.
Nije testirana na životinjama, baza je voda što je vrlo bitno jer ne izaziva neželjene kožne probleme, te posjedujemo certifikat kada je kupljena te do kada ima rok trajanja.
Osim boje imamo oko 30 različitih vrsta kistova specijalne debljine i osjetljivosti, te popratne efekte kao što su gliteri, šljokice, posebna sjajila, sjene, preljevi…

Rezervacija

Neovisno o radnom vremenu možete sami 0 – 24 sata izvršiti rezervaciju usluge

Face painting novi web

imamo novu web stranicu

Imamo specijaliziranu stranicu s više detalja i opisa. Svakako posjetite i javite nam se. Naš face painting je drugačiji, svježiji i kreativniji… Vi zaslužujete samo najbolje.

Face painting u ZagrebuFace painting u Splitu

Face painting oslikavanje lica cijene usluga. Ove cijene su isključivo za dječje rođendane. U koliko trebate za neko drugo događanje (javno), molim da pogledate  www.facepainting.hr

Nazovi

Započnimo razgovor
WhatsApp
Pozdrav,
mogu li Vam pomoći?
Powered by