Face painting za dječji rođendan

Face painting  je uistinu mjesto gdje se oslikavanje lica može predivno prezentirati. Vrlo je često kod nas i posebno kada to radi renomirana umjetnica.
Vratimo se rođendanima. Neki će u startu reći da je oslikavanje lica namjenjeno samo bogatima, samo za cure… Krivo!!
Oslikavanje lica je umjetnička usluga koja iskreno je vrlo kompleksna. Potrebno je puno rada i truda da bi lijepo nacrtano lice uistinu poprimilo umjetnički značaj.
Nažalost mi nikada ne može naplatiti uslugu koliko ona zapravo vrijedi, ali kreiran je cjenik koji je dostupan na ovoj stranici i primjeren je za svakoga. Face paiting nije samo za cure, već i za dečke.
Imamo katalog s više od 700 slika od kojih je polovica za dečke, a druga polovica za cure.

Face painting za dječji rođendan u Zagrebu
Poželjeti ćete svoje dijete s velikim osmijehom fotografirati, a svaki puta kada će vidjeti sliku vratiti će ga u vrijeme kada je slavio rođendan i bila je “teta” koja super crta.

face painting

Kistovi i kompletna oprema za rad se prije i nakon SVAKE upotrebe čiste i dezinficiraju pred Vama. 

Jeste li znali da jedna jedina boja koju mi koristimo košta oko 60€ (450 kn), a da donosimo oko 20 kom?! Tu su još kistovi, sjajila, šljokice.. Koliko je boje bilo potrebno potrošiti da dobijemo ovaj visoko kvalutetan rad?! Mi NE kupujemo boju u dječjim trgovinama sa svim i svačim već kod specijaliziranih partnera u Londonu. Naša usluga se ne može uspoređivati niti s jednom drugom u HR.

Želim se zahvaliti na brzini i fleksibilnosti rada. Od akda sam rezervirala face painting do Vašeg poziva bilo je kraće od nekoliko minuta. Usluga koju ste nam isporučili za dječji rođendan je najbolja. Niti jedna igraonica ili trgovački centar nema ništa slično kao vi. Bravo. Pohvala.
Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Renata H.

Odlični ste. Nikada ništa bolje nismo vidjeli. Ovo je čudo!

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Mario K.

Vrhunski to izgleda, a najbitnije je da su klinci sretni i nasmijani. Jako zadovoljan i svakako Vas preporučam ostalim prijateljima koji za rođenda trebaju facepainting.

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Zoran U.

Super zadovoljni s naručenom uslugom i način na koji ste odradili. Fantastično!

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Ivona T. iz Karlovca

Predobro. Pohvala gospođi koja crta i gospodinu Vladimiru na odlično objašnjenoj usluzi!

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Slavica iz Medulina

Jednostavno ste najbolji. Ovo što sam gledala po igraonicama šta šaraju djeci po licu nema veze s face paintingom. Ovo što vi imate je vrh vrhova. Umjestnost. Svaka čast i preporuka.

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Sara K. iz Križevaca

Meni je ova usluga predobra. Klinci su mi bili zadovoljni. Puno bolje i ljepše nego što sam viđala po nekim rođendaonicama.

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Lorena U.

Jako dobro. Vrlo ugodno iznenađenje. Bolje od svakog očekivanja. Sviđa mi se što sam u par klikova brzo rezervirao i čovjek se odmah javio i potvrdi uslugu.

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Oleg P.

face painting
face painting
face painting
face painting

Djevojčica na lijevoj slici (roza jakna) ima “face painting” rađen u jednoj rođendaonici, a djevojčica na desnoj slici face painting rađen od naše stručne i educirane osobe. Primjećujete li razliku?

 

Cijena za privatna događanja

U privatna događanja ubrajamo dječje rođendane, krstitke, kućne zabave, vrtne zabave…
Cijene usluga odnose se na grad Zagreb.

• Do 12 djece, cijena je 500 Kn + 50 kn dolazak u Gradu Zagrebu
• Do 24 djece, cijena je 650 Kn + 50 kn dolazak u Gradu Zagrebu
• Do 36 djece, cijena je 850 Kn + 50 kn dolazak u Gradu Zagrebu

Pod 1 face painting smatra se da svako dijete samo jednom sjedne na stolac i osoba ga oslikava sukladno djetetovoj želji

Otkazivanje usluge

Popunjen formular nije jamstvo da ste uslugu rezervirali. Vi ste se samo predbilježili. Rezervacija onog trenutka postaje valjana kada nam na e-mail pošaljete da  prihvaćate ponudu koja je definirana cijenom usluge. Otkazivanje je moguće bez ikakve nadoknade najkasnije 20 dana do datuma izvršenja usluge. U koliko u tom roku ne otkažete, naplaćujemo od dogovorenog iznosa 40% naknade za otkazivanje.

Face painting se radi na vlastitu odgovornost. Naše boje su dermatološki testirane i ispravne te se skidaju vodom ili vlažnim maramicama. Neka djeca imaju osjetljiviju kožu, pa nije uputno da se oslikavaju. Iako nikada nismo imali problem s alergijskim reakcijama ili drugim kožnim smetnjama, uvijek volimo napomenuti da treba naglasiti u koliko dijete ili osoba koja se oslikava ima kožni problem i tu osobu se onda neće oslikavati bez odobrenja roditelja ili opunomoćene osobe. Kompletno oslikavanje se radi na osobnu odgovornost i ne možemo odgovarati za neželjene posljedice.

Nazovi!