Face painting za dječji rođendan

Oslikavanje lica (face painting) je dobar odabir za svaki dječji rođendan zato što je to aktivnost koja se djeci obično sviđa i koja ih zabavlja. Oslikavanje lica je također dobar izbor za rođendane jer je to jeftin način da se djeca zabave i da se učine sretnima. Oslikavanje lica također može pomoći djeci da se razvijaju kreativno i da iskažu svoje individualnosti kroz umjetnička djela.

Osim toga, oslikavanje lica je prilika za djecu da se druže i da razviju socijalne vještine kroz igru i interakciju s drugom djecom. Oslikavanje lica također može pomoći djeci da se opuste i da se riješe stresa, što je posebno važno na dan kada se slavi rođendan.

Ukratko, oslikavanje lica je dobar odabir za svaki dječji rođendan jer je zabavno, jeftino, kreativno i pomaže djeci da se razvijaju socijalno i da se opuste.

Face painting za dječji rođendan u Zagrebu
Poželjeti ćete svoje dijete s velikim osmijehom fotografirati, a svaki puta kada će vidjeti sliku vratiti će ga u vrijeme kada je slavio rođendan i bila je “teta” koja super crta.

face painting

Kistovi i kompletna oprema za rad se prije i nakon SVAKE upotrebe čiste i dezinficiraju pred Vama. 

Jeste li znali da jedna jedina boja koju mi koristimo košta oko 60€ , a da donosimo oko 20 kom?! Tu su još kistovi, sjajila, šljokice.. Koliko je boje bilo potrebno potrošiti da dobijemo ovaj visoko kvalutetan rad?! Mi NE kupujemo boju u dječjim trgovinama sa svim i svačim već kod specijaliziranih partnera u Londonu. Naša usluga se ne može uspoređivati niti s jednom drugom u HR.

Cijena za privatna događanja

U privatna događanja ubrajamo dječje rođendane, krstitke, kućne zabave, vrtne zabave…
Cijene usluga odnose se na grad Zagreb.

Do 5 djece, cijena je 79.63 € / 600.00 HRK
Do 13 djece, cijena je 132.72 € / 1000.00 HRK
Do 26 djece, cijena je 172.54 € / 1300.00 HRK
Do 39 djece, cijena je 278.72 € / 2100.00 HRK
Do 50 djece, cijena je 464.53 € / 3500.00 HRK

Pod 1 face painting smatra se da svako dijete samo jednom sjedne na stolac i osoba ga oslikava sukladno djetetovoj želji


Od samog dogovora do Vašeg dolaska, imamo samo pohvale. Dogovor je bio jednostavan i jako brz, a usluga savršena. Djeca su bila oduševljena farbanjem lica i ruku. A kada ste im počeli raditi od balona mačeve, cvijeće…oduševljenju nije bilo kraja!! Njihovi osmjesi najbolje govore koliko ste bili super!! Hvala Vam još jednom za sve!!

Iznadprosječna usluga!
Datum komentara: 24.07.2022.
Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Matea Č., Bisag

Odlični ste. Nikada ništa bolje nismo vidjeli. Ovo je čudo!

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Mario K.

Vrhunski to izgleda, a najbitnije je da su klinci sretni i nasmijani. Jako zadovoljan i svakako Vas preporučam ostalim prijateljima koji za rođenda trebaju facepainting.

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Zoran U.

Super zadovoljni s naručenom uslugom i način na koji ste odradili. Fantastično!

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Ivona T. iz Karlovca

Predobro. Pohvala gospođi koja crta i gospodinu Vladimiru na odlično objašnjenoj usluzi!

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Slavica iz Medulina

Jednostavno ste najbolji. Ovo što sam gledala po igraonicama šta šaraju djeci po licu nema veze s face paintingom. Ovo što vi imate je vrh vrhova. Umjestnost. Svaka čast i preporuka.

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Sara K. iz Križevaca

Meni je ova usluga predobra. Klinci su mi bili zadovoljni. Puno bolje i ljepše nego što sam viđala po nekim rođendaonicama.

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Lorena U.

Jako dobro. Vrlo ugodno iznenađenje. Bolje od svakog očekivanja. Sviđa mi se što sam u par klikova brzo rezervirao i čovjek se odmah javio i potvrdi uslugu.

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Oleg P.

face painting
face painting
face painting
face painting

Djevojčica na lijevoj slici (roza jakna) ima “face painting” rađen u jednoj rođendaonici, a djevojčica na desnoj slici face painting rađen od naše stručne i educirane osobe. Primjećujete li razliku?

 

Face painting se radi na vlastitu odgovornost.

Naše boje su dermatološki testirane i ispravne te se skidaju vodom ili vlažnim maramicama. Neka djeca imaju osjetljiviju kožu, pa nije uputno da se oslikavaju. Iako nikada nismo imali problem s alergijskim reakcijama ili drugim kožnim smetnjama, uvijek volimo napomenuti da treba naglasiti u koliko dijete ili osoba koja se oslikava ima kožni problem i tu osobu se onda neće oslikavati bez odobrenja roditelja ili opunomoćene osobe.

Kompletno oslikavanje se radi na osobnu odgovornost naručitelja (domaćina, roditelja, skrbnika…) i mi NE možemo odgovarati za neželjene posljedice.

NAZOVI SADA!