Dječji rođendani | Face Painting | Oslikavanje Lica

Face painting za dječji rođendan

Tvoje lice je platno, a mi smo umjetnici koji ga pretvaraju u remek-djelo! ©

Face painting  je uistinu mjesto gdje se oslikavanje lica može predivno prezentirati. Vrlo je često kod nas i posebno kada to radi renomirana umjetnica.

✔️ Najkvalitetniji face painting u HR
✔️ 30 godina iskustva
✔️ Prepoznatljiva kvaliteta
✔️ Jamstvo kvalitete
✔️ Vrhunska oprema za rad
✔️ Opremu donosimo u potpunosti
✔️ Vi trebate pripremiti manji stol i 2 stolice
✔️ Pouzdana usluga
✔️ Oslikavanje na osobnu odgovornost
🔗 Realna cijena

 

Face painting za najljepši dječji rođendan u Zagrebu

Oslikavanje lica (face painting) je dobar odabir za svaki dječji rođendan zato što je to aktivnost koja se djeci obično sviđa i koja ih zabavlja. Oslikavanje lica je također dobar izbor za rođendane jer je to jeftin način da se djeca zabave i da se učine sretnima. Oslikavanje lica također može pomoći djeci da se razvijaju kreativno i da iskažu svoje individualnosti kroz umjetnička djela.

Osim toga, oslikavanje lica je prilika za djecu da se druže i da razviju socijalne vještine kroz igru i interakciju s drugom djecom. Oslikavanje lica također može pomoći djeci da se opuste i da se riješe stresa, što je posebno važno na dan kada se slavi rođendan.

Ukratko, oslikavanje lica je dobar odabir za svaki dječji rođendan jer je zabavno, jeftino, kreativno i pomaže djeci da se razvijaju socijalno i da se opuste.

Face Painting. FacePainting. Oslikavanje lica

Jako dobar face painting za djecu. Mi roditelji smo se isto malo nacrtali i preporuka drugim roditeljima za facepainting.hr
Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Sandra L. iz Dubrovnika

Jednostavno ste najbolji. Ovo što sam gledala po igraonicama šta šaraju djeci po licu nema veze s face paintingom. Ovo što vi imate je vrh vrhova. Umjestnost. Svaka čast i preporuka.

Ocjena korisnika:
⭐⭐⭐⭐⭐

Sara K. iz Križevaca

⚠️ Face painting se radi na vlastitu odgovornost.

Naše boje su dermatološki testirane i ispravne te se skidaju vodom ili vlažnim maramicama. Neka djeca imaju osjetljiviju kožu, pa nije uputno da se oslikavaju. Iako nikada nismo imali problem s alergijskim reakcijama ili drugim kožnim smetnjama, uvijek volimo napomenuti da treba naglasiti u koliko dijete ili osoba koja se oslikava ima kožni problem i tu osobu se onda neće oslikavati bez odobrenja roditelja ili opunomoćene osobe.

Kompletno oslikavanje se radi na osobnu odgovornost naručitelja (domaćina, roditelja, skrbnika…) i mi ne možemo odgovarati za eventualne neželjene posljedice.

Face Painting. FacePainting. Oslikavanje lica
Face Painting. FacePainting. Oslikavanje lica
Face Painting. FacePainting. Oslikavanje lica
Face Painting. FacePainting. Oslikavanje lica
Face Painting. FacePainting. Oslikavanje lica

Cijena za privatna događanja

U privatna događanja ubrajamo dječje rođendane, krstitke, kućne zabave, vrtne zabave…
Cijene usluga odnose se na Zagreb 

Do 5 djece, 80 € 
Do 13 djece, 150 €
Do 26 djece, 190 €
Do 39 djece, 320 €
Do 50 djece, 470 €

Face Painting. FacePainting. Oslikavanje lica

Usporedimo li gornje dvije slike. Jedna i druga imaju nazivnik da se radi o face painting usluzi. OK, lijeva slika je rađena od strane našeg umjetnika, a druga od strane “umjetnika iz jedne rođendaonice”. Primjećujete li možda razliku?