Dječji rođendani

Mi smo najtraženiji HR zabavljači. Dolazimo na svaki objekt na području cijele HR. Putujemo do mjesta na kojem na kojem Vaša djeca slave rođendan. Imamo više od 60 usluga u ponudi. Ovdje Vam nudimo najtraženije usluge za dječji rođendan u formi nekoliko atraktivnih paketa. Svaki od njih Vi možete prema svojoj želji dodatno preoblikovati na način da pojedinu uslugu zamijenite s drugom ili totalno eliminirate.

Dječji rođendani Novska

Udaljenost od Zagreba do Novske su približno 120 kilometara u jednom pravcu. Doći ćemo k Vama i razveseliti djecu. Budući imamo dosta sadržaja za djecu, izdvojit ćemo nekoliko koje su naši korisnici do sada najviše koristili.

MAĐIONIČAR VLADIMIR, najtraženiji HR mađioničar kojeg klinci gledaju na malim ekranima RTL Kockice u seriji ” Čarobni štapić.  Službeni web je ovdje

Animatori za djecu koji imaju kreativne igre i sadržaje koje donose na rođendan, opis je ovdje

Pravi FACE PAINTING. Zašto kažemo pravi? Zato jer radi jedna od najboljih HR umjetnica, a nikako student koji kupi vodene boje i flomastere i preko šablone da crta po licu djeteta. Pogledajte našu originalnu uslugu ovdje

Trebate li neku dodatnu uslugu još koja nije u paketu? Nije nikakav problem. Pogledajte u izborniku na Ponuda usluga…zasigurno ćete pronaći što tražite. U koliko nije nešto navedeno, ne brinite. Nazovite nas na +385 91 252 12 92 ili pošaljite e-mail i navedite što točno tražite, a mi ćemo pronaći to za Vas.

Cijena usluge je na upit, jer dolazimo iz Zagreba do mjesta održavanja dječjeg rođendana. Javite nam se s povjerenjem i postanite i Vi zadovoljan korisnik.

Darko Š. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rođendan u Novskoj kod nas doma uz animaciju i mađioničara Vladimira i dan danas se prepričava. Najbolji rođendan do sada. Roditelji nas traže vaše kontakte. Ma lako se pamti www.rodjendani.hr

Ivanka C. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Bok Vladimir, drago mi je da mogu reći javno svoje mišljenje. Najljepši i najbolji rođendan. Hvala što ste došli i preporučam svima.

Mirjana K. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Muž i ja baš komentiramo da nam je krivo što ranije nismo znali za vas. Jako dobro i kvalitetno radite. Vi kao mađioničar ste i djecu i nas iznenadili. Želim vas opet pozvati uz pojačanje i animatora.

Veljko I. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Super. To je sve što mogu reći. Bolje od očekivanja. Prvo sam mislio ajde budu malo donijeli opreme i igrali se s klincima, ali ovo je umjetnost. Imate dobre živce i talent za rad s djecom. Bravo!!

NAZOVI SADA!