Dječji rođendani

Mi smo najtraženiji HR zabavljači. Dolazimo na svaki objekt na području cijele HR. Putujemo do mjesta na kojem na kojem Vaša djeca slave rođendan. Imamo više od 60 usluga u ponudi. Ovdje Vam nudimo najtraženije usluge za dječji rođendan u formi nekoliko atraktivnih paketa. Svaki od njih Vi možete prema svojoj želji dodatno preoblikovati na način da pojedinu uslugu zamijenite s drugom ili totalno eliminirate.

Dječji rođendani Daruvar

Udaljenost od Zagreba do Daruvara su oko 140 kilometara (jedan smjer). Doći ćemo k Vama i razveseliti djecu. Budući imamo dosta sadržaja za djecu, izdvojit ćemo nekoliko koje su naši korisnici do sada najviše koristili.

MAĐIONIČAR VLADIMIR, najtraženiji HR mađioničar kojeg klinci gledaju na malim ekranima RTL Kockice u seriji ” Čarobni štapić.  Službeni web je ovdje

Animatori za djecu koji imaju kreativne igre i sadržaje koje donose na rođendan, opis je ovdje

Pravi FACE PAINTING. Zašto kažemo pravi? Zato jer radi jedna od najboljih HR umjetnica, a nikako student koji kupi vodene boje i flomastere i preko šablone da crta po licu djeteta. Pogledajte našu originalnu uslugu ovdje

Trebate li neku dodatnu uslugu još koja nije u paketu? Nije nikakav problem. Pogledajte u izborniku na Ponuda usluga…zasigurno ćete pronaći što tražite. U koliko nije nešto navedeno, ne brinite. Nazovite nas na +385 91 252 12 92 ili pošaljite e-mail i navedite što točno tražite, a mi ćemo pronaći to za Vas.

Cijena usluge je na upit, jer dolazimo iz Zagreba do mjesta održavanja dječjeg rođendana. Javite nam se s povjerenjem i postanite i Vi zadovoljan korisnik.

Pavle Š. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Doputovali ste na dječji rođendan u Daruvar u točno dogovoreno vrijeme, odradili iznad očekivanja rođendan. Djeca sretna. Je li može bolje? Odlično radite. Preporučam

Ivana U. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

U Doljanima kraj Daruvara ste bili. Kod nas nema nekih sadržaja, pa mi je ova opcija preko rodjendani.hr bila izuzetno dobra. Uvjerili smo se da ima mogućnost da se klinci bolje zabave. Cijena korektna. 

Damir B. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Frend iz Končanice Vas je online našao, preporučio da nazovem i nije mi žao. Vrijedite svake kune plaćene, jer imate kako klinci kažu turbo dobru uslugu. Drago mi je što smo upravo vas pozvali na rođendan u Daruvar.

Vito O. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Pozdrav g. Vladimir, zahvaljujem Vam se što ste svojim dolaskom uveličali rođendansku zabavu  u Daruvaru. Bilo je jako lijepo i zovemo Vas opet sljedeće godine.

NAZOVI SADA!