Dječji rođendani

Mi smo najtraženiji HR zabavljači. Dolazimo na svaki objekt na području cijele HR. Putujemo do mjesta na kojem na kojem Vaša djeca slave rođendan. Imamo više od 60 usluga u ponudi. Ovdje Vam nudimo najtraženije usluge za dječji rođendan u formi nekoliko atraktivnih paketa. Svaki od njih Vi možete prema svojoj želji dodatno preoblikovati na način da pojedinu uslugu zamijenite s drugom ili totalno eliminirate.

Dječji rođendani Jastrebarsko

Udaljenost od Zagreba do Jastrebarskog su 30ak kilometara. Doći ćemo k Vama i razveseliti djecu. Budući imamo dosta sadržaja za djecu, izdvojit ćemo nekoliko koje su naši korisnici do sada najviše koristili.

MAĐIONIČAR VLADIMIR, najtraženiji HR mađioničar kojeg klinci gledaju na malim ekranima RTL Kockice u seriji ” Čarobni štapić.  Službeni web je ovdje

Animatori za djecu koji imaju kreativne igre i sadržaje koje donose na rođendan, opis je ovdje

Pravi FACE PAINTING. Zašto kažemo pravi? Zato jer radi jedna od najboljih HR umjetnica, a nikako student koji kupi vodene boje i flomastere i preko šablone da crta po licu djeteta. Pogledajte našu originalnu uslugu ovdje

Trebate li neku dodatnu uslugu još koja nije u paketu? Nije nikakav problem. Pogledajte u izborniku na Ponuda usluga…zasigurno ćete pronaći što tražite. U koliko nije nešto navedeno, ne brinite. Nazovite nas na +385 91 252 12 92 ili pošaljite e-mail i navedite što točno tražite, a mi ćemo pronaći to za Vas.

Cijena usluge je na upit, jer dolazimo iz Zagreba do mjesta održavanja dječjeg rođendana. Javite nam se s povjerenjem i postanite i Vi zadovoljan korisnik.

Nikolina A. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rođendan u Jastrebarskom je bio odličan kada sam vas pozvala. Ne znam što da radim s 15 djece, pa sam angažirala vašu animatoricu. Super je odradila i veselim se da sam vas zvala. Preporučam i drugima.

Maja L. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Poštovanje, mađioničar koji je došao na rođendan u Jasku je bio super. Vladimir je prije svega veliki čovjek koji nam je izašao u susret i s cijenom, a time nije umanjio kvalitetu usluge. Klinci ga obožavaju i svakako želim preporučiti i drugima vaše usluge s www.rodjendani.hr

Sandra Č. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Dječji rođendan koji sam kupila preko Vas je iznad očekivanja. Doslovno kako je navedeno sve na rodjendani.hr stranici tako je bilo odrađeno. Preporučam roditeljima da vas angažiraju.

Vinka Z. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Prekrasan rođendan. Dvorac na napuhavanje i mađioničar koje sam rezervirala bili su pun pogodak. Svaka čast na dobroj usluzi, nažalost drugu firmu koju smo prije 2 god imali nije odradila 10% ovog što vi radite. Pohvala i najljepša preporuka svima za www.rodjendani.hr

NAZOVI SADA!