Dječji rođendani | Kazalište za djecu

Kazališna predstava za djecu

Kazališna predstava za djecu svakako je potrebna u koliko se želi dodatno motivirati i li pridobiti pažnja djece. Na veliki broj predstava djeca školskog uzrasta odlaze u kazalište. Što mislite da se upravo to kazalište i kazališna predstava za djecu dogode na Tvom rođendanu? Fantastično! Odaberite svoju omiljenu tematiku, a naš kreativni tim složiti će predstavu po Vašoj “mjeri” uz dodatnu mogućnost interakcije što znači da sama djeca sudjeluju u predstavi.

Trajanje predstave

Vremensko trajanje predstave obično je od 40 – 60 minuta unutar rođendana jer ako računate da je najčešće trajanje rođendana 3 sata onda uistinu dulje od navedenog nema smisla jer bi se na taj način veći dio vremena pretvorio u sjedenje i gledanje predstave. Smatramo da je 40 minuta optimalno vremensko trajanje za djecu od 5 – 7 godina koliko oni mogu biti koncentrirani i usredotočeni na samo događanje.

Što mi osiguravamo

Mi Vam osiguravamo sve. Od lijepe vesele, šarene kulise, malog ozvučenja, profesionalnog glumca, priprema i postavki cijelog događaja. Ponekada preferiramo da dođemo sat vremena ranije da prije okupljanja djece postavimo sve neophodno kako bi iznenađenje bilo potpuno. Vi ne morate pripremiti ništa posebno osim prostora u kojem želite da se održi predstava. Obično preporučamo da je to dnevni boravak, vrt, dvorište… što je prostor veći, svakako je bolje. U koliko nemate veći prostor, nije problem, mi ćemo predstavu “presložiti” za veličinu prostora koju posjedujete.

Tema kazališne predstave za djecu

Mi Vam preporučamo teme koje su prilagođene uzrastu djece. Zasigurno neke “teške” teme nisu uputne da se rade za dječji rođendan, već samo one koje su vesele, jednostavne i obavezno na kraju imaju poruku priče. Teme predstave mogu biti prilagođene svakom događanju. Kompletna glazba, priča je autorska što znači da je osoba investirala svoje vrijeme u slaganje i kreiranje predstave kako bi Vi dobili originalnu i zanimljivu priču. Jedna specifičnost naših predstava je u tome da djeca cijelo vrijeme budu sudjelovala u kazališnoj predstavi što nije slučaj kada odlazite individualno u kazalište u kojem je sjedenje obavezno.
Sviđa Vam se ideja? Naravno. Umjetničko stvaralaštvo je uvijek dobro i pozitivno. Javite nam se još danas i pripremiti ćemo za Vašeg princa ili malu princezu najljepšu kazališnu predstavu. 

Dječji rođendani | Kazalište
Dječji rođendani | Kazalište
Dječji rođendani | Kazalište