Dječji rođendani

Mi smo najtraženiji HR zabavljači. Dolazimo na svaki objekt na području cijele HR. Putujemo od Zagreba do mjesta na kojem na kojem Vaša djeca slave rođendan. Imamo više od 60 usluga u ponudi. Ovdje Vam nudimo najtraženije usluge za dječji rođendan u formi nekoliko atraktivnih paketa. Svaki od njih Vi možete prema svojoj želji dodatno preoblikovati.

Dječji rođendani Koprivnica

Udaljenost od Zagreba do Koprivnice su oko 100 kilometara. Doći ćemo k Vama i razveseliti djecu. Budući imamo dosta sadržaja za djecu, izdvojit ćemo nekoliko koje su naši korisnici do sada najviše koristili.

MAĐIONIČAR VLADIMIR, najtraženiji HR mađioničar kojeg klinci gledaju na malim ekranima RTL Kockice u seriji ” Čarobni štapić.  Službeni web je ovdje

Animatori za djecu koji imaju kreativne igre i sadržaje koje donose na rođendan, opis je ovdje

Pravi FACE PAINTING. Zašto kažemo pravi? Zato jer radi jedna od najboljih HR umjetnica, a nikako student koji kupi vodene boje i flomastere i preko šablone da crta po licu djeteta. Pogledajte našu originalnu uslugu ovdje

Trebate li neku dodatnu uslugu još koja nije u paketu? Nije nikakav problem. Pogledajte u izborniku na Ponuda usluga…zasigurno ćete pronaći što tražite. U koliko nije nešto navedeno, ne brinite. Nazovite nas na +385 91 252 12 92 ili pošaljite e-mail i navedite što točno tražite, a mi ćemo pronaći to za Vas.

Cijena usluge je na upit, jer dolazimo iz Zagreba do mjesta održavanja dječjeg rođendana. Javite nam se s povjerenjem i postanite i Vi zadovoljan korisnik.

Paula P. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Došli ste k nama na dječji rođendan u Koprivnicu i odradili rođendan za pamćenje. Osobito me se dojmio mađioničar koji je toliko dobar da i nas velike je uspio očarati svojim trikovima, a fleksibilnost da je poslije programa ostao s nama i pokazivao trikove koje nije naplatio je za svaku pohvalu i preporuku. Hvala Vama

Rada U. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Drago mi je što je animator došao u KC i razveselila je djecu igrama. Ja se pola toga ne bih dosjetila da tako zabavim djecu, pa mi je vaša kolegica bila od velike pomoći. Dođite nam opet na sljedeći rođendan, a i drugi roditelji me pitali za kontakt.

Ivan M. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Dječji rođendan u Koprivnici preciznije u Peterancu je bio najbolji. Žena Vas je angažirala, ja platio, ali vrijedi svake kune. Djeca su jako jako sretna i zadovoljna, pa želim ovaj puta vas ja pozvati da gostujete opet na rođendanu u studenom. Pripremite nove trikove i vidimo se.

Darija C. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Ovaj mađioničar Vladimir je najbolji. Trikovi su odlični, zna s djecom kako ih zabaviti, pa preporučam svima ostalima da se na www.rodjendani.hr jave i kupe rođendan. Isplati se vjerujte mi!

NAZOVI SADA!