Mađioničar za djecu

Mađioničar Vladimir je naš poznati TELEVIZIJSKI mađioničar. Trenutno se na RTL Kockici svakodnevno (pon – ned) prikazuje serijal mađioničarskih emisija pod nazivom “Čarobni štapić

Vladimir je najtraženiji HR mađioničar za djecu kojeg susrećete na svim važnijim dječjim događajima.  Službena mrežna stranica je www.madjionicar.hr

Mađioničar za djecuMađioničar za djecu

Mađioničar za djecu je naš popularni Zagrebački mađioničar s interaktivnom predstavom za djecu u trajanju 30, 45 ili 60 minuta.
Predstava je 100% pripremljena s edukativno didaktičkim trikovima, puno komike te na kraju faktor iznenađenja koji uvijek dodatno ugodno iznenadi djecu. Morate znati u predstavi publika cijelo vrijeme aktivno sudjeluje uz osvježenu paletu trikova koji se prikazuju na eminentnim i prestižnim dječjim događanjima (dječji rođendani, krstitke, dječji eventi, promotivna dječja događanja…).
Cilj ovog programa je unijeti dašak svježine i kreativnosti uz decentnu komiku i profinjenost prožetu u cjelokupnom trajanju mađioničarskog performansa. Sve mađioničarske rekvizite i dodatnu opremu za program mi osiguravamo. Vrijeme pripreme je oko 10-15 minuta nakon čega kreće odlična zabava.
Osim mađioničarskih trikova uz svaki program dajemo i bonus balon show.
To je poseban dio programa koji se održava nakon regularnog vremena mađioničarske predstave i traje 20 – 30 minuta, gdje mađioničar za djecu uključuje izradu specijalnih balona za modeliranje duljine oko 2 metra koje poklanja klincima kao uspomenu na ovo druženje. Mađioničar ih donosi u svim bojama i u skladu s željama djece izraditi će balonske figure (pas, zeko, mač, kapa, srce, cvijet, medu, labuda, zmiju…).

Pogledajte Vladimira u najavi IN Magazina:

Ovo su snižene cijene

Pogledajte i službenu web stranicu mađioničara

Dajemo najbolji popust od 30%.  Naš mađioničar daje puno više od trikova. Čarolija, show, ugodno gledanje, puno zabave… Mađioničara Vladimira djeca znaju s RTL Kockice iz serije “Čarobni štapić”  Dodatni popust za obitelji slabijeg imovinskog stanja, jer svako dijete zaslužuje najbolje. Javite se!

Mađioničar za djecu, službena stranica

Mađioničar za djecu, mađioničar Vladimir

Smatraju ga jednim od najtraženijih i najboljih Hrvatskih mađioničara. Član je nekoliko svjetskih udruga iz SAD-a, čest gost na TV-u i jedan od začetnika mađioničarske umjetnosti za djecu u Hrvatskoj. Preko 25 godina aktivnog profesionog rada obilježava njegovu karijeru. “Elite High Class Magic Show” je naslov pod kojim gostuje za najeminentnija imena iz javnoga života. Organizator mađioničarskih događanja, jedini Hrvatski mađioničar koji je sudionik Londonske akademije za mađioničare.

Pogledajte Vladimirov službeni web

Neka Vas ne iznenade refernce i slike koje ćete vidjeti za koga ovaj mađioničar radi i gostuje. Razumijeti ćete onda zašto se on smatra jednim od najboljih.

Društvene mreže

Nazovi

Započnimo razgovor
WhatsApp
Pozdrav,
mogu li Vam pomoći?
Powered by