Rezervacija rođendana. Rezervirajte ili se samo predbilježite za super rođendan

rezervacijaRezervacija ili predbilježba rođendana. Ovdje je online obrazac za rezervaciju dječjeg rođendana. Ujedno je odličan podsjetnik na sve izvođače i usluge koje imamo u našoj bogatoj ponudi. Potrebno je popuniti cijeli obrazac i takav se automatski pošalje k nama.

Cijeli sistem je maksimalno pojednostavljeno za Vas i kompletno automatiziran što znači da bez obzira na naše uredovno vrijeme Vi možete izvršiti rezervaciju usluge, upisati svoje želje, odrediti vrstu plaćanja, definirati vrijeme i mjesto održavanja.

Naša mala preporuka je da ako Vam neki od naziva nije jasna ili niste sigurni točno što trebate označiti, slobodno nam se javite ili postavite pitanje na formularu u polju napomena gdje sve što treba možete nam navesti.

Rezervacija rođendana online je fantastična

Velike su prednosti kada se online vršiti rezervacija rođendana.

  • Ne ovisite o našem uredovnom vremenu
  • Uvijek stignete sami razmislite koje su Vama opcije najprihvatljivije
  • Podaci su pouzdani, jer nigdje nisu vidljivi
  • Poslana narudžbenica ili samo predbilježba dolazi u naš centralni ured gdje se maksimalno brzo procesuira
  • Do poziva ili e-maila od trenutka slanja je oko 4 minute

U koliko Vam je potrebna pomoć ili asistencija prilikom popunjavanja online rezervacije rođendana, slobodno nam se javite i naše ljubazno osoblje će Vam maksimalno izaći u susret. Rezervacija nije isto što i predbilježba rođendana. Popunjavanjem ovog formulara Vi ste izvršili samo predbilježbu, a rezervacija se radi tek kada mi Vam pošaljemo ponudu na temelju predbilježbu i to prihvatite. Na taj način je izvršena rezervacija.

Akontacija

Nakon izvršene rezervacije dužni ste u naredna 2 dana uplatiti akontaciju. Ona jamči da taj termin (datum, sat i minuta te usluga koju ste rezervirali) je dostupna samo i jedino Vama. Ostatak iznosa plaćate najkasnije 24 prije rođendana u koliko nije s djelatnikom drugačije dogovoreno. Visina akontacije ovisi o završnoj dogovorenoj cijeni. Minimalna akontacije je 750,00  Kuna = 99.54 €.

  • Znanje 100% 100%
  • Iskustvo 100% 100%
  • Ljubaznost 100% 100%
NAZOVI SADA!