Rezervacija rođendana. Rezervirajte ili se samo predbilježite za super rođendan

rezervacijaRezervacija ili predbilježba rođendana. Ovdje je online obrazac za rezervaciju dječjeg rođendana. Ujedno je odličan podsjetnik na sve izvođače i usluge koje imamo u našoj bogatoj ponudi. Potrebno je popuniti cijeli obrazac i takav se automatski pošalje k nama.

Cijeli sistem je maksimalno pojednostavljeno za Vas i kompletno automatiziran što znači da bez obzira na naše uredovno vrijeme Vi možete izvršiti rezervaciju usluge, upisati svoje želje, odrediti vrstu plaćanja, definirati vrijeme i mjesto održavanja.

Naša mala preporuka je da ako Vam neki od naziva nije jasna ili niste sigurni točno što trebate označiti, slobodno nam se javite ili postavite pitanje na formularu u polju napomena gdje sve što treba možete nam navesti.

Rezervacija rođendana online je fantastična

Velike su prednosti kada se online vršti rezervacija rođendana.

  • Ne ovisite o našem uredovnom vremenu
  • Uvijek stignete sami razmislite koje su Vama opcije najprihvatljivije
  • Podaci su pouzdani, jer nigdje nisu vidljivi
  • Poslana narudžbenica ili samo predbilježba dolazi u naš centralni ured gdje se maksimalno brzo procesuira
  • Do poziva ili e-maila od trenutka slanja je oko 4 minute

U koliko Vam je potrebna pomoć ili asistencija priikom popunjavanja online rezervacije rođendana, slobodno nam se javite i naše ljubazno osoblje će Vam mksimalno izaći u susret. Rezervacija nije isto što i predbilježba rođendana. Popuinjavanjem ovog formulara Vi ste izvršili samo predbilježbu, a rezervacija se radi tek kada mi Vam pošaljemo ponudu na temelju predbilježbu i to prihvatite. Na taj način je izvršena rezervacija.

  • Znanje 100% 100%
  • Iskustvo 100% 100%
  • Ljubaznost 100% 100%

Telefonska podrška

+385 91 252 12 92

Radno vrijeme

Svaki dan od 08:00 – 20:00 sati uključeni vikend i blagdani. Ne sramite se nazvati i u subotu ili nedjelju u 20:00 sati.

v

Pošaljite nam poruku

Ako nam se javljate izvan radnog vremena slobodno pošaljite SMS poruku pa Vam se javimo

Svi vaši osobni podaci koje unosite u obrazac će biti korišteni u skladu s aktualnim: Zakon o zaštiti osobnih podataka (Članak 1-40), te pohranjeni i obrađivani isključivo u svrhu obrade vašeg zahtjeva. Sa ovim podacima će se postupati krajnje povjerljivo,te ih se neće ustupati na korištenje trećim licima.

Nazovi

Započnimo razgovor
WhatsApp
Pozdrav,
želite li nešto fantastično za dječji rođendan? Imamo sve