Rezervacija rođendana. Rezervirajte ili se samo predbilježite za super rođendan

rezervacijaRezervacija ili predbilježba rođendana. Ovdje je online obrazac za rezervaciju dječjeg rođendana. Ujedno je odličan podsjetnik na sve izvođače i usluge koje imamo u našoj bogatoj ponudi. Potrebno je popuniti cijeli obrazac i takav se automatski pošalje k nama.

Cijeli sistem je maksimalno pojednostavljeno za Vas i kompletno automatiziran što znači da bez obzira na naše uredovno vrijeme Vi možete izvršiti rezervaciju usluge, upisati svoje želje, odrediti vrstu plaćanja, definirati vrijeme i mjesto održavanja.

Naša mala preporuka je da ako Vam neki od naziva nije jasna ili niste sigurni točno što trebate označiti, slobodno nam se javite ili postavite pitanje na formularu u polju napomena gdje sve što treba možete nam navesti.

Rezervacija rođendana online je fantastična

Velike su prednosti kada se online vršti rezervacija rođendana.

  • Ne ovisite o našem uredovnom vremenu
  • Uvijek stignete sami razmislite koje su Vama opcije najprihvatljivije
  • Podaci su pouzdani, jer nigdje nisu vidljivi
  • Poslana narudžbenica ili samo predbilježba dolazi u naš centralni ured gdje se maksimalno brzo procesuira
  • Do poziva ili e-maila od trenutka slanja je oko 4 minute

U koliko Vam je potrebna pomoć ili asistencija priikom popunjavanja online rezervacije rođendana, slobodno nam se javite i naše ljubazno osoblje će Vam mksimalno izaći u susret. Rezervacija nije isto što i predbilježba rođendana. Popuinjavanjem ovog formulara Vi ste izvršili samo predbilježbu, a rezervacija se radi tek kada mi Vam pošaljemo ponudu na temelju predbilježbu i to prihvatite. Na taj način je izvršena rezervacija.

  • Znanje 100% 100%
  • Iskustvo 100% 100%
  • Ljubaznost 100% 100%

Telefonska podrška

+385 91 252 12 92

Radno vrijeme

Svaki dan od 08:00 – 20:00 sati uključeni vikend i blagdani. Ne sramite se nazvati i u subotu ili nedjelju u 20:00 sati.

v

Pošaljite nam poruku

Ako nam se javljate izvan radnog vremena slobodno pošaljite SMS poruku pa Vam se javimo

Svi vaši osobni podaci koje unosite u obrazac će biti korišteni u skladu s aktualnim: Zakon o zaštiti osobnih podataka (Članak 1-40), te pohranjeni i obrađivani isključivo u svrhu obrade vašeg zahtjeva. Sa ovim podacima će se postupati krajnje povjerljivo,te ih se neće ustupati na korištenje trećim licima.

Nazovi!