Dječji rođendani | Rođendani u vrtiću

Dječji rođendani u Tvom vrtiću ili školi

Dječji rođendani u Tvom vrtiću ili školi su fantastična usluga koja će jako razveseliti sve koji su željni najljepše zabave. Mađioničarski trikovi, klaun, oslikavanje lica, dekoracija prostora balonima su neke od mogućnosti s kojom smo spremni iznenaditi djecu. Naše usluge za djecu dostupne su na području cijele Hrvatske. Izvesti odličan zabavni program naša je misija. Jedan roditelj može platiti uslugu, a mi izdajemo njemu račun. Jednom godišnje predstava za dijete i prijatelje u cijeloj grupi nije preskupa, nije veliki luksuz. Predivno je kada dijete u ambijentu vrtića ili škole s prijateljima uz koje odrasta proslavi rođendan. Može biti i drugi povod, početak ili kraj školske godine, odlazak iz vrtića u školu. . . Našim izvođačima je svejedno da li se nastup radi za 10 ili 30 djece, cilj je samo jedan, a to je zabava! U koliko ste u nedoumici oko programa uvijek nam se možete javiti.

Odlučite se za naše usluge ili neki od gotovih paketa za bolji dječji rođendan. Jedino je vrlo bitno da Vi sa osobljem škole ili vrtića prethodno iskomunicirate cijelu priču.

Neke od prednosti poslovanja s nama su:

Garancija kvalitete
Djeca sličnog ili jednakog uzrasta pogoduje stvaranju bolje zabave
Za jednu cijenu zabaviti će se cijela grupa ili razred

Možete sami odabrati usluge i sadržaje koje smatrate adekvatnim i prigodnima za svoje dijete ili Vas mi možemo savjetovati.
Neki od najčešćih sadržaja su:

Oslikavanje lica (face painting)
Čarobne balone (figure od balona)
Mini projekt “Čarobna radionica” gdje djeca nauče trik i pokazuju svima, a za uzvrat dobivaju diplome, opisano je ovdje
Mađioničar za djecu