Dječji rođendani u Tvom vrtiću ili školi

Dječji rođendani u Tvom vrtiću ili školiDječji rođendani u Tvom vrtiću ili školi su fantastična usluga koja će jako razveseliti sve koji su željni najljepše zabave. Mađioničarski trikovi, klaun, oslikavanje lica, dekoracija prostora balonima su neke od mogućnosti s kojom smo spremni iznenaditi djecu. Naše usluge za djecu dostupne su na području cijele Hrvatske. Izvesti odličan zabavni program naša je misija. Jedan roditelj može platiti uslugu, a mi izdajemo njemu račun. Jednom godišnje predstava za dijete i prijatelje u cijeloj grupi nije preskupa, nije veliki luksuz. Predivno je kada dijete u ambijentu vrtića ili škole s prijateljima uz koje odrasta proslavi rođendan. Može biti i drugi povod, početak ili kraj školske godine, odlazak iz vrtića u školu. . . Našim izvođačima je svejedno da li se nastup radi za 10 ili 30 djece, cilj je samo jedan, a to je zabava! U koliko ste u nedoumici oko programa uvijek nam se možete javiti.

Odlučite se za naše usluge ili neki od gotovih paketa za bolji dječji rođendan.

Neke od prednosti poslovanja s nama su:

Garancija kvalitete
Djeca sličnog ili jednakog uzrasta pogoduje stvaranju bolje zabave
Za jednu cijenu zabaviti će se cijela grupa ili razred
Dobivate običan ili R1 račun ∙ mogućnost plaćanja kreditnim karticama ∙ Vi ne gubite vrijeme, budući kompletnu opremu imamo u vozilu

Možete sami odabrati usluge i sadržaje koje smatrate adekvatnim i prigodnima za svoje dijete ili Vas mi možemo savjetovati.
Neki od najčešćih sadržaja su:

Oslikavanje lica (face painting)
Čarobne balone (figure od balona)
Mini projekt “Nauči čaroliju” gdje djeca nauče trik i pokazuju svima, a za uzvrat dobivaju diplome
Klaunski show
Mađioničar za djecu

Budući smo članica grupacije Magic Vladimir koja je vlasnik projekta www.stimac-vladimir.com zasigurno ćete pronaći još sadržaja s kojim ćete iznenaditi djecu. Uvijek nam se možete javiti i prirediti ćemo najljepše događanje za Vaše najmlađe.

NAZOVI SADA!