Dječji rođendani

Mi smo najtraženiji HR zabavljači. Dolazimo na svaki objekt na području cijele HR. Putujemo od Zagreba do mjesta na kojem na kojem Vaša djeca slave rođendan. Imamo više od 60 usluga u ponudi. Ovdje Vam nudimo najtraženije usluge za dječji rođendan u formi nekoliko atraktivnih paketa. Svaki od njih Vi možete prema svojoj želji dodatno preoblikovati.

Dječji rođendani Vrbovec

Udaljenost od Zagreba do Vrbovca su 60ak kilometara. Doći ćemo k Vama i razveseliti djecu. Budući imamo dosta sadržaja za djecu, izdvojit ćemo nekoliko koje su naši korisnici do sada najviše koristili.

MAĐIONIČAR VLADIMIR, najtraženiji HR mađioničar kojeg klinci gledaju na malim ekranima RTL Kockice u seriji ” Čarobni štapić.  Službeni web je ovdje

Animatori za djecu koji imaju kreativne igre i sadržaje koje donose na rođendan, opis je ovdje

Pravi FACE PAINTING. Zašto kažemo pravi? Zato jer radi jedna od najboljih HR umjetnica, a nikako student koji kupi vodene boje i flomastere i preko šablone da crta po licu djeteta. Pogledajte našu originalnu uslugu ovdje

Trebate li neku dodatnu uslugu još koja nije u paketu? Nije nikakav problem. Pogledajte u izborniku na Ponuda usluga…zasigurno ćete pronaći što tražite. U koliko nije nešto navedeno, ne brinite. Nazovite nas na +385 91 252 12 92 ili pošaljite e-mail i navedite što točno tražite, a mi ćemo pronaći to za Vas.

Cijena usluge je na upit, jer dolazimo iz Zagreba do mjesta održavanja dječjeg rođendana. Javite nam se s povjerenjem i postanite i Vi zadovoljan korisnik.

Ivan K. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Dječji rođendan u Vrbovcu kakav se pamti. Najbolji mađioničar i face painting. Više nego zadovoljni. Budem vas pozvao na sljedeći rođendan opet

Stjepan O. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Poštovani g. Štimac, preporučam vaše usluge svim roditeljima. Vrlo korektno, precizno i odlično radite. Od prvobitnog dogovoa do kraja održavanja rođendana. Pozdrav iz Vrbovca

Nikola C. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Mislio sam da nećete htjeti doći do Vrbovca na dječji rođendan, ali sam shvatio da ste posebni i odlični. Što sam dogovorio, tako je i bilo. Vrlo rijetko dobra i kvalitetna usluga djeci za rođendan. Pohvala i preporuka.

Ana B. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

TOP usluga. Puno bolje nego što sam očekivala. Sve dogovoreno je ispunjeno iznad svih očekivanja. Prvi puta s Vama surađujem i želim nastaviti i sljedeće sezone na rođendanu u Vrbovcu.

NAZOVI SADA!