Dječji rođendani

Mi smo najtraženiji HR zabavljači. Dolazimo na svaki objekt na području cijele HR. Putujemo od Zagreba do mjesta na kojem na kojem Vaša djeca slave rođendan. Imamo više od 60 usluga u ponudi. Ovdje Vam nudimo najtraženije usluge za dječji rođendan u formi nekoliko atraktivnih paketa. Svaki od njih Vi možete prema svojoj želji dodatno preoblikovati.

Dječji rođendani Bjelovar

Udaljenost od Zagreba do Bjelovara su 80ak kilometara. Doći ćemo k Vama i razveseliti djecu. Budući imamo dosta sadržaja za djecu, izdvojit ćemo nekoliko koje su naši korisnici do sada najviše koristili.

MAĐIONIČAR VLADIMIR, najtraženiji HR mađioničar kojeg klinci gledaju na malim ekranima RTL Kockice u seriji ” Čarobni štapić.  Službeni web je ovdje

Animatori za djecu koji imaju kreativne igre i sadržaje koje donose na rođendan, opis je ovdje

Pravi FACE PAINTING. Zašto kažemo pravi? Zato jer radi jedna od najboljih HR umjetnica, a nikako student koji kupi vodene boje i flomastere i preko šablone da crta po licu djeteta. Pogledajte našu originalnu uslugu ovdje

Trebate li neku dodatnu uslugu još koja nije u paketu? Nije nikakav problem. Pogledajte u izborniku na Ponuda usluga…zasigurno ćete pronaći što tražite. U koliko nije nešto navedeno, ne brinite. Nazovite nas na +385 91 252 12 92 ili pošaljite e-mail i navedite što točno tražite, a mi ćemo pronaći to za Vas.

Cijena usluge je na upit, jer dolazimo iz Zagreba do mjesta održavanja dječjeg rođendana. Javite nam se s povjerenjem i postanite i Vi zadovoljan korisnik.

Ljerka A. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Dječji rođendan u Bjelovaru koji ste radili je za najtoplije preporuke. Došli ste na vrijeme, pa ste čak i produljili uslugu bez ikakve  financijske nadoknade. Preporučam svima

Ema C. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Veselim se da sam upravo Vas angažirala da djeci odradite rođendan. Mađioničar Vladimir je bio pun pogodak. Face painting kada sam vidjela kako gospođa radi je totalno drugačiji i nevjerojatan. Takvo nešto nema nigdje osim kod Vas. Preporučam!!

Zlatko Đ. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Animatorica ima dobre živce i strpljenje za rad s djecom. Puno je djece, a ona ih je uspjela zabaviti. Super ste. Hvala i do sljedeće godine Vas opet zovem.

Željka R. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Izvrsno!! Kako je dobar ovaj face painting, prava umjetnost. Iznenadila sam se koju količinu boje i ostalih pomagala je donijela. Jednom sam bila na nekom rođendanu gdje su klince crtali pastelama i sjenilom. Ovo kod Vas je potpuno drugačije. Najbolji ste!! Vrijedite svake kune.

NAZOVI SADA!