Dječji rođendani

Mi smo najtraženiji HR zabavljači. Dolazimo na svaki objekt na području cijele HR. Putujemo od Zagreba do mjesta na kojem na kojem Vaša djeca slave rođendan. Imamo više od 60 usluga u ponudi. Ovdje Vam nudimo najtraženije usluge za dječji rođendan u formi nekoliko atraktivnih paketa. Svaki od njih Vi možete prema svojoj želji dodatno preoblikovati.

Dječji rođendani Krapina

Udaljenost od Zagreba do Krapine su 50ak kilometara. Doći ćemo k Vama i razveseliti djecu. Budući imamo dosta sadržaja za djecu, izdvojit ćemo nekoliko koje su naši korisnici do sada najviše koristili.

MAĐIONIČAR VLADIMIR, najtraženiji HR mađioničar kojeg klinci gledaju na malim ekranima RTL Kockice u seriji ” Čarobni štapić.  Službeni web je ovdje

Animatori za djecu koji imaju kreativne igre i sadržaje koje donose na rođendan, opis je ovdje

Pravi FACE PAINTING. Zašto kažemo pravi? Zato jer radi jedna od najboljih HR umjetnica, a nikako student koji kupi vodene boje i flomastere i preko šablone da crta po licu djeteta. Pogledajte našu originalnu uslugu ovdje

Trebate li neku dodatnu uslugu još koja nije u paketu? Nije nikakav problem. Pogledajte u izborniku na Ponuda usluga…zasigurno ćete pronaći što tražite. U koliko nije nešto navedeno, ne brinite. Nazovite nas na +385 91 252 12 92 ili pošaljite e-mail i navedite što točno tražite, a mi ćemo pronaći to za Vas.

Cijena usluge je na upit, jer dolazimo iz Zagreba do mjesta održavanja dječjeg rođendana. Javite nam se s povjerenjem i postanite i Vi zadovoljan korisnik.

Dragec M. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Dječji rođendan u Krapini kod nas kaj ste napravili je bio najljepši rođendan ikad. Animatorica je odlična, mađioničarski trikovi su i nas oduševili, a djeca su nasmijana. To mi je iskreni najbitnije. Preporuka!!!!

Joža U. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Ivanov rođendan u Zaboku koji je bio u ožujku se i dan danas prepričava po školi. Roditelji me traže Vaš kontakt i mogu reći da smo izrazito zadovoljni i veselimo se da ćemo ponovno slaviti s vama.

Veronika A. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rođendan koji ste kod nas u Krapinskim toplicama odradili je predobar. Posebno mi se svidjelo što ste super fleksibilni i sve je nekako jednostavno i dobro ispalo. 

Vesna N. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Prvi put sa ovako organizirala malenoj rođendan. Nisam ni znala kaj da očekujem, ali je svakako ispalo bolje od svakog očekivanja. Mađioničar Vladimir je oduševio sve svojom predstavom i balonima.

NAZOVI SADA!