Dječji rođendani

Mi smo najtraženiji HR zabavljači. Dolazimo na svaki objekt na području cijele HR. Putujemo do mjesta na kojem na kojem Vaša djeca slave rođendan. Imamo više od 60 usluga u ponudi. Ovdje Vam nudimo najtraženije usluge za dječji rođendan u formi nekoliko atraktivnih paketa. Svaki od njih Vi možete prema svojoj želji dodatno preoblikovati na način da pojedinu uslugu zamijenite s drugom ili totalno eliminirate.

Dječji rođendani Križevci

Udaljenost od Zagreba do Križevaca su 80ak kilometara. Doći ćemo k Vama i razveseliti djecu. Budući imamo dosta sadržaja za djecu, izdvojit ćemo nekoliko koje su naši korisnici do sada najviše koristili.

MAĐIONIČAR VLADIMIR, najtraženiji HR mađioničar kojeg klinci gledaju na malim ekranima RTL Kockice u seriji ” Čarobni štapić.  Službeni web je ovdje

Animatori za djecu koji imaju kreativne igre i sadržaje koje donose na rođendan, opis je ovdje

Pravi FACE PAINTING. Zašto kažemo pravi? Zato jer radi jedna od najboljih HR umjetnica, a nikako student koji kupi vodene boje i flomastere i preko šablone da crta po licu djeteta. Pogledajte našu originalnu uslugu ovdje

Trebate li neku dodatnu uslugu još koja nije u paketu? Nije nikakav problem. Pogledajte u izborniku na Ponuda usluga…zasigurno ćete pronaći što tražite. U koliko nije nešto navedeno, ne brinite. Nazovite nas na +385 91 252 12 92 ili pošaljite e-mail i navedite što točno tražite, a mi ćemo pronaći to za Vas.

Cijena usluge je na upit, jer dolazimo iz Zagreba do mjesta održavanja dječjeg rođendana. Javite nam se s povjerenjem i postanite i Vi zadovoljan korisnik.

Ivan H ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Kod nas u Brckovčini ste bili prošli tjedan i napravili rođendan za pamćenje. Mi zadovoljni, jer su djeca super zadovoljna. Preporučam svim tatama i mamama. Rodjendani.hr su predobri

Tamara P. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Odlično sve, nemam prigovor na ništa. Jako profesionalno i kvalitetno odrađen rođendan u Križevcima u obiteljskoj kući. Preporučam

Vinka S. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rođendan u Križevcima prošao je jako dobro. Zadovoljni s Vama jesmo. Lani smo imali nekog drugog, ali vi ste puno bolja opcija u svakom pogledu.

Paula Ž. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Ima velika razlika između vaše usluge i usluge koju smo koristili od agencije iz Ivanića. NA webu je ponuda vrlo slična, ali vi ste iznad svih po kvaliteti, izvedbi i komunikaciji. Preporučam Vas upravo svim roditeljima.

NAZOVI SADA!