⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Dječji rođendani  ZAGREB
ili gdje nas trebate!

Dječji rođendani

Mi smo najtraženiji HR zabavljači. Dolazimo na svaki objekt na području cijele HR. Putujemo do mjesta na kojem na kojem Vaša djeca slave rođendan. Imamo više od 60 usluga u ponudi. Ovdje Vam nudimo najtraženije usluge za dječji rođendan u formi nekoliko atraktivnih paketa. Svaki od njih Vi možete prema svojoj želji dodatno preoblikovati na način da pojedinu uslugu zamijenite s drugom ili totalno eliminirate.
🎯 rezerviraj

Kada kažemo paket usluga onda u 99% slučajeva roditelji se odlučuju za djeci angažiraju MAĐIONIČARA + FACE PAINTING + ANIMATORA. Prilagođavamo trajanje koncepciji rođendana. Ne morate uzeti SVE, već ono što je potrebno. Jedan koristna savijet. Face painting neka bude  na početku dok se djeca okupljaju na rođendanu, pa zatim animator i na kraju mađioničarska predstava. SVE USLUGE (oko 40 usluga)  mi imamo u ponudi za rođendan i možemo Vam svakako dati odlične svjete za bolju organizaciju rođendana.

Pogledajte u izborniku na Ponuda usluga…zasigurno ćete pronaći što tražite. U koliko nije nešto navedeno, ne brinite. Nazovite nas na +385 91 252 12 92 ili pošaljite e-mail i navedite što točno tražite, a mi ćemo pronaći to za Vas.

Anka B.

Bolje od bilo kojeg do sada rođendana. Uistinu ste posebni i vidimo se za godinu dana.

⭐⭐⭐⭐⭐

Tihomir R.

Od kada ste otišli s Lucijinog rođendana mala se nije htjela okupati da joj se face painting ne obriše. Moram Vas opet pozvati. Gospođa koja crta je uistinu umjetnica. Svaka čast.

⭐⭐⭐⭐⭐

Korana H.

Mađioničar je zakon za klince. Moj sin još priča o čarobnom štapu kako je s Vama napravio trik na ročkasu, a i mame koliko čujem su tražile Vašu vizitku. Super ste

⭐⭐⭐⭐⭐

Nada J.

Iznad svih očekivanja. Prošle godine su mi bili drugi koji su tako tako, ali Vaš rad je uistinu predivan i sve najljepše preporuke za Vas.

⭐⭐⭐⭐⭐

Marinela L.

Imam dojam da još nisam Vam ni poslala mail, a već ste nam se javili. Rijetko da je netko toliko ažuran i brz. Respect!

⭐⭐⭐⭐⭐

Borna Š.

Najtoplije riječi preporuke za Vas. Oduševljeni smo uslugom koju pružate. Preporuka roditeljima!

⭐⭐⭐⭐⭐

Sabina K.

Izvrno. Nemam riječ kojom bih pohvalila Vas. Prezadovoljni Vašim radom. Najiskrenija preporuka svima.

⭐⭐⭐⭐⭐

NAZOVI SADA!