Tematski rođendani

Zasigurno ste primjetili da imamo 4 različita programska paketa za dječje rođendane. Zahvaljujući upravo Vama i željama Vaših najdražih klinaca inspirirali ste nas da kreiramo gotove fantastične i jedinstvene tematske pakete za rođendan, to su Tematski rođendani.

Ninja paket za rođendan

rođendan za djecu u Ninja stilu

Tematski rođendaniOvo je uistinu odličan paket za sve dečke na rođendanu koji su puni energije i žele kvalitetno provesti vrijeme slaveći Tvoj rođendan. 2 ili 3 sata najbolje zabave uz ritmove muzike iz borilačkih filmova, ninja animator, ninja trikovi, ninja balonski mačevi… Redovita cijena paketa je 1750.00 Kn, ali dajemo Vam i ninja popust od 20%, stoga je cijena samo 1400,00 Kn!
Pošaljite nam e-mail i rezervirajte ovaj super paket za dječji rođendan.

Rezervacija

Cirkus paket za rođendan

Tematski rođendaniNajšareniji dječji rođendan u stilu cirkusa. Imamo fantastičnog mađioničara, žonglera, klauna…svaki od njih radi nešto posebno. Ma predpostavljate da će mađioničar pokazivati mađioničarske trikove, da će žongler imati nevjerojatna žongliranja s loticama, čunjevima, kolutima…, a poslastica je šareni klaun koji će klincima izraditi super balonske figure… Jedna od povlastica ovog programa je to što ne treba puno mjesta, dolae samo 2 osobe (mađioničar se presvlači u klauna dok žongler ima svoju super točku…). Trajanje 90 minuta. Preporučeni uzrast djece su svi klinci i klinceze od 6 – 10 godina koji se žele nasmijati, zabaviti, opustiti… Redovita cijena je 1600.00 Kn, ali dajemo popust od -20% te sve skupa je samo 1280.00 Kuna.
Pošaljite nam e-mail i rezervirajte ovaj super paket za dječji rođendan

Rezervacija

Imate li ideju za neku drugu tematiku? Možda Vaše dijete želi nešto što ovdje nije navedeno. Javite nam gotovo u 99,99% slučajeva možemo riješiti u Vašu korist da pronađemo rješenje. Cilj nam je stvoriti novi paket, možda upravo Vaše dijete nam će dati fantastičnu ideju. Hvala. Možete nam poslati i poruku putem formulara ili nas nazovite na +385 98 22 97 18 ili +385 91 252 12 92

Nazovi

Započnimo razgovor
WhatsApp
Pozdrav,
želite li nešto fantastično za dječji rođendan? Imamo sve