Skockani rođendan

Zajedno uz igru i zabavu slažimo kocke

Na rođendanu treba sve biti skockano. Zato za Vas pripremili smo “skockani rođendan”. Jednu staru popularnu igru koju su čak i naši djedovi i bake imali, a sada je pretočena u modernije ruho je slaganje boja kocke. Naučiti ćemo djecu osnovama kako složiti kocku, kako sve njezine boje postaviti na pravilno mjesto.
Ova igra i umijeće slaganja kocke može biti odličan okidač za vježbanje malih sivih stanica, odlična vježba motorike ruku te najbitnija je
edukacija.
Na dječji rođendan donijeti ćemo za svako dijete kocku koju će ono pokušati samo složiti uz prethodnu demonstraciju našeg edukatora.

Ovaj rođendan se preporuča za djecu stariju od 8 godina i optimalan je broj do 12 djece u manjem prostoru gdje se sadržaji vežu uz neki kutak ili stol u koliko se radi u restoranu.

Trajanje je 90 min. Cijena ovog rođendanskog paketa je 1300 Kuna.
Svako dijete nakon rođendana dobiva BESPLATNO jednu kocku. (Do 12 djece), nadoplata za više je 65,00 Kuna po djetetu.

Zanimljivosti:
Manje od 6% populacije može složiti kocku
Broj različitih kombinacija kocke je 43252003274489856000
Svjetski rekord slaganje kocke je ispod 5 sekundi

Kocka je trodimenzionalna mehanička igračka, koju je 1974. godine izumio mađarski kipar i profesor arhitekture Ernő Rubik. On je igračku
prvobitno nazvao “Čarobna kocka” i licencirao je 1980. godine, a ona je doživjela nezapamćen uspjeh, prvo u Njemačkoj, gdje je 1980. proglašena igračkom godine, a zatim i širom svijeta. Do 2005. je prodano preko 300 milijuna primjeraka ove igračke.

Izvor Wikipedia

Oduševio me ovaj rođendan. klinci su i nakon događanja još 2 sata slagali kocke i super im je bilo. Svaka čast na ideji.

Maja K.

Cool. Super. I mi odrasle smo probali slagati kocke, ali klincima je bolje išlo. Dobra stvar.

Ivana B.

Nisam ni znao da djeca mogu biti tiha i disciplinirana. Imali smo krstitke u restoranu, a umjesto skakanja ovo se pokazalo kao najbolje rješenje. Svaka čast edukatoru na strpljenju. Bravo!

Antonio P.

Kako fora, sviđa mi se i ideja i javim se za stariju kćer da ima ovo za rođendan. Pozdrav iz Rijeke.

Marinela H.

NAZOVI SADA!