Dječji rođendani u MEĐIMURJU

Udaljenost od Zagreba do Međimurja su 100-injak kilometara u jednom smjeru. Doći ćemo k Vama i razveseliti djecu. Budući imamo dosta sadržaja za djecu, izdvojit ćemo nekoliko koje su naši korisnici do sada najviše koristili.

MAĐIONIČAR VLADIMIR, najtraženiji HR mađioničar kojeg klinci gledaju na malim ekranima RTL Kockice u seriji ” Čarobni štapić.  Službeni web je ovdje

Animatori za djecu koji imaju kreativne igre i sadržaje koje donose na rođendan, opis je ovdje

Pravi FACE PAINTING. Zašto kažemo pravi? Zato jer radi jedna od najboljih HR umjetnica, a nikako student koji kupi vodene boje i flomastere i preko šablone da crta po licu djeteta. Pogledajte našu originalnu uslugu ovdje

Renata V. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

U Kotoribi na rođendanu kada ste bili pri nama, još se prepričava kako je bilo dobro. Zvat ću opet.

Sanja Š. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Dječji rođendan u Međimurju uz animatore bio je pun smijeha, igre i avanture! Animatori su se pobrinuli za veselu atmosferu i raznovrsne zabavne aktivnosti, dok su djeca uživala u razigranom druženju s prijateljima, što je učinilo taj rođendan nezaboravnim trenutkom za sve mališane.

Darko J. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Dječji rođendan u Prelogu bio je pravi hit! Djeca su uživala u raznim igramai kreativnim face paintingima. Bila je to nezaboravna proslava, ispunjena dječjom radosti i smijehom.

Tomislav C. ocjena za uslugu: ⭐⭐⭐⭐⭐

Djeca su bila oduševljena čarobnim trikovima mađioničara i aktivnostima animatora koji su izvrsni!

NAZOVI SADA!