Feedback

eng. feed + back = hr. Povratna informacija

feedback

Ostavite svoju povratnu informaciju koja će koristiti drugim roditeljima

Što je to? Nakon održane usluge uvijek volimo podsjetiti naše korisnike da svoje mišljenje javno dijele. Na našem portalu www.rodjendani.hr

Svako iskustvo drugom roditelju je dragocjeno. Vi smijete i možete reći kako Vi vidite naš rad, što Vam se posebno svidjelo ili nije, što bi htjeli istaknuti kao našu vrlinu ili manu…Vaši podaci neće biti u potpunosti prikazani već samo ime i prvo slovo prezimena te komentar kako bi zaštitili Vaš identitet. Vaš feedback nam je bitan!

Feedback analiziramo

Svaku povratnu informaciju analiziramo i tražimo naše prednosti nad greškama. Prednosti pojačavamo, greške ili nedostatke ispravljamo. Možda upravo zato nam je i feedback u nastavku ovakav:

Maja P.

Nevjerojatni ste. U 3 minute sam rezervirala predobar rođendan za Sanju (kćer). Došli ste odradili i mogu samo riječi pohvale uputiti. Bravo

Ivana H.

Ovo je nevjerojatno. Poslala sam Vam upit za rođendan. U roku minute ste se javili i sve sam dogovorila. Mislila sam da je posrijedi neki marketinški trik kada piše da se javljate u svega nekoliko minuta, ali je u stvari vrlo velika angažiranost i profesionalnost usluge. Komentar na rođendan: FANTASTIČAN DJEČJI ROĐENDAN! Svim mamama preporuka!

Marina Z.

Mrak. Ja sam prezadovoljna i klinci su fakat uživali. Odlično radite. Zvati ću Vas opet za dječji rođendan

Siniša I.

Odlično ste odradili kod Dore rođendan u subotu. Dosta roditelja me pitalo za Vaš kontakt. Vidimo se u 4. mjesecu ponovno

Ana P.

Postovani gospodin Stimac,
hvala na ljubaznom odgovoru na moj upit , a posebno na profesionalnom i jako lijepom prijedlogu za proslavu, nazalost radi bolesti ne mozemo prihvatiti angazman .
Svugdje se mogu cuti samo pohvale o Vama i vasem jedinstvenom programu, pa Vam zelim i dalje puno uspjeha.

Mirela F.

Super super super. Mi so uzeli ovaj paket za dječji rođendan s trikovima, balonima i crtanjem po licu. Mala je bila toliko sretna da se do ponedjeljka do škole nije htjela oprati. Vidimo se na Lukinom rođenanu u rujnu.

Alma H.

Mađioničar je odličan. Ni nama nije jasno kako se svi ti trikovi rade. Za preporučiti.

mama Alma

Marija V.

Djeca su bila oduševljena i danima poslije rođendana gledamo snimku….Bilo je odlično

Tihana C.

Jako dobra usluga, uvijek kada sam Vas nazvala vrlo srdačno i korektno ste nam preporučili usluge. Svim roditeljima preporučam Vaše usluge.

Danijela  I.

Prezadovoljna sam. Uistinu lijepo i sa srcem radite dječji rođendan što se vidi. Preporučila sam Vas i svojoj sestri jer su i njeni klinci bili kod Marka na rođendanu

Ivana P.

Unatoč lošem vremenu i slabijem odazivu djece na rođendanu, održali ste fenomenalan program. Oraspoložili ste nas sa trikovima, a oslikavanje lica je besprijekorno. Ovo je nešto uistinu predivno što radite i kako činite. Najbolja preporuka drugim mamama i roditeljima. Rekla sam da ću se upisati u Vašu knjigu komentara, vrijedni ste svake kune. Ivana

Silvija K.

Mog sina Karla ste toliko razveselili da još sada se sjećam njegov izraza na licu kada je u čudu gledao mađioničara. Stvarno nešto prekrasno. Apel roditeljima, ovi su jako ok i super rade. Bravo.

Tihomir R.

Od kada ste otišli s Lucijinog rođendana mala se nije htjela okupati da joj se face painting ne obriše. Moram Vas opet pozvati. Gospođa koja crta je uistinu umjetnica. Svaka čast.

Nada J.

Iznad svih očekivanja. Prošle godine su mi bili drugi koji su tako tako, ali Vaš rad je uistinu predivan i sve najljepše preporuke za Vas.

Marinela L.

Imam dojam da još nisam Vam ni poslala mail, a već ste nam se javili. Rijetko d je netko toliko ažuran i brz. Respect!

Korana H.

Mađioničar je zakon za klince. Moj sin još priča o čarobnom štapu kako je s Vama napravio trik na ročkasu, a i mame koliko čujem su tražile Vašu vizitku. Super ste

NAZOVI SADA!