Klaun za dječji rođendan

Klaun za dječji rođendanKlaun za dječji rođendan je pravo osvježenje koje će ostati u lijepom sjećanju mališana. Ovo je jedinstven doživljaj kada klaun dolazi k djeci s njima se igra, nasmijava ih, radi čarobne balone za modeliranje, animira ih… Naš klaun nije običan klaun. On zna i trikove. Pokazati će Vam svoju malu predstavu s klaunskim “trikovima” s kojima će oduševiti svoju najdražu publiku. Vremensko trajanje programa je ukupno 60 minuta. Puno puta roditelji pitaju što sve se treba pripremiti kada klaun dolazi na dječji rođendan? Vjerujte nam da nije apsolutno ništa pripremiti. Mi sve donosimo u šarenom koferu gdje se nalazi klaunski kostim koji će naš animator odjenuti, tu je i specijalna šminka, šarena kosa, različiti rekviziti za igru, bojice i papiri za kreativnu radionicu, a imamo i puno šarenih balona od kojih će klaun djeci napraviti super figure. (pročitajte članak o balonima za modeliranje)

Nekoliko preporuka koje dajemo kada se naručuje klaun za djecu:

Ako su djeca 4 ili 5 godina, nema smisla da klauna za djecu bude pretjerano našminkan, jer time se djeci može stvoriti nelagoda, strah ili jednostavno kontra efekt. Preporuka je da klaun bude u lijepom šarenom odijelu, s osmjehom, ne preglasan kako bi se ostvarila čista i nesmetana komunikacija između izvođača i djece.

Klaun za djecu koliko ranije dolazi?

Klaun za djecu (još nije kostimiran) dolazi najprije u kuću, stan ili objekt gdje Vi želite. Cilj je samo vidjeti prosotor i u dogovoru s Vama u tom prostoru napraviti program. Nakon toga osoba odlazi u WC ili kupaonicu da se preruši u klauna. Vrijeme pripreme je oko 15 minuta. To je vrijeme koliko on dolazi ranije.

Na koji način je moguće rezervirati klauna? Možete ga pozivom u naš kontakt centar (telefonom) ili putem online obrasca. Program klauna je idealan za djecu od 5 – 7 godina. Cijena klauna je već od 900.00 Kuna.

Nazovi sada!